Portada > Actualitat > Agenda > Cafè Teatre: Perspectiva

Cafè Teatre: Perspectiva

Dia i hora: dissabte 10/12/2011 a les 21:00

Lloc: Sala Cooperativa

Organitza: Servei de Cultura de l’Ajuntament

Cafè Teatre: Perspectiva

El sevillà Álvaro Carmona és guionista, còmic i músic per afició. També ha estat col·laborador i guionista del programa televisiu Buenafuente. En aquest espectacle ens presenta la seva visió del món i de les coses que hi ha a sobre. És capaç de veure coses com no les havies imaginat mai i d’explicar-les com no les havies sentit mai. Té un humor fi, senzill i subtil, que a vegades accentua amb el suport de música i arts gràfiques. Això ressalta la seva versatilitat i potencia un sentit de l’humor tan personal que l’ha convertit en un dels còmics més genuïns i atractius del panorama actual.

Paral·lelament, Carmona és compositor i lletrista de la cançó “Me lo tiro”, de Berto and the Borders Boys, produïda pel terrat, i que en pocs dies va assolir el primer lloc a les llistes de iTunes, superant en descàrregues a Coldplay i Jennifer López.

Arxivat a: Ajuntament
Perspectiva
Perspectiva