Portada > Actualitat > Agenda > Festa fi de curs E.B. El Cirerer

Festa fi de curs E.B. El Cirerer

Dia i hora: divendres 30/06/2017 a les 18:00

Lloc: E.B. El Cirerer

Organitza: E.B. El Cirerer

Festa fi de curs E.B. El Cirerer

La Festa de fi de curs del Cirerer, és molt més que una feta: és la nostra manera de valorar la nostra manera de relacionar-nos amb les famílies, de defensar ,compartir, viure i creure en la nostra escola. És, en definitiva, la nostra manera de ser i estar al nostre poble.

Quan celebrem una festa amb famílies al Cirerer obrim les portes tant a les famílies que hi ha en aquest moment com a totes les que han passat pel Cirerer i a les que vindran ... És així com una festa d'escola es converteix en un acte social, en un acte de la vida del nostre poble.

Però a més, pensem, que aquesta trobada és també una bona ocasió per defensar l'ensenyament i altres serveis públics:

En moments en les quals es posi en dubte la qualitat d'aquest servei que El Cirerer pugui generar una trobada social partint d'un esdeveniment escolar és un indicador clar de què el factor humà i la tasca dels docents que encara mantenim la il·lusió i les ganes de treballar són generadors de qualitat en l'ensenyament públic, en el nostre cas, un servei públic municipal.

La  Festa de fi de curs del Cirerer  és molt més que una festa: és la nostra manera de posar en valor la nostra manera de relacionar-nos amb les famílies, de defensar el  compartir , viure i creure en la nostra escola. És, en definitiva, la nostra manera de ser i estar al nostre poble.

Quan celebrem una festa amb famílies al Cirerer obrim les portes tant  a les famílies que hi ha en aquest moment com  a totes les  que han passat pel Cirerer i  a  les que vindran .. ..És així com una festa d’escola es converteix en  un acte social, en  un acte de la vida del nostre  poble.

Però a més, pensem, que aquesta trobada és també una bona ocasió  per defensar l’ensenyament i els serveis públics:

 En moments  en les quals es posa en dubte la qualitat  d’aquests serveis que El Cirerer  pugui  generar  una trobada  social partint d’un esdeveniment escolar és un indicador clar de que el factor humà i  la tasca dels docents que encara mantenim la il·lusió i les ganes de treballar són  generadors de qualitat en  l’ensenyament públic, en el nostre cas, un servei públic municipal.

Arxivat a: Educació