Portada > Actualitat > Agenda > Taula debat: Els meus deures com a consumidor i consumidora

Taula debat: Els meus deures com a consumidor i consumidora

Dia i hora: dimecres 14/03/2018 a les 18:00

Lloc: Sala d'exposicions - Can Rajoler

Organitza: Ajuntament de Parets del Vallès i CASSA

Taula debat: Els meus deures com a consumidor i consumidora

L'Ajuntament de Parets del Vallès i el Grup CASSA organitzen conjuntament un acte en motiu del Dia del Consumidor per posar sobre la taula aquells drets bàsics i fonamentals que tenen els consumidors en general i les obligacions de les empreses, amb la participació de la directora general de l’Agència Catalana de Consum, Montserrat Ribera; la diputada delegada de Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Laura Martínez; la responsable de l’SCAC de Parets, Assumpta Torres; el director de clients de CASSA, Josep Escartín i la ciutadana Elisabet Sobrepera.

Arxivat a: Ajuntament