Portada > Actualitat > Agenda > Teatre: Alguns dies d'ahir de Jordi Casanovas

Teatre: Alguns dies d'ahir de Jordi Casanovas

Dia i hora: diumenge 04/10/2020 a les 18:30

Lloc: Teatre Can Rajoler

Organitza: Servei de Cultura

Teatre: Alguns dies d'ahir de Jordi Casanovas

La vida d’una família catalana durant els mesos políticament més impactants i convulsos de la nostra història recent de Jordi CasanovasDireccióFerran UtzetIntèrpretsMíriam IsclaAbel Folk Marta OssóFrancesc CuéllarLa família Font, que viu en una població a uns trenta minuts de Barcelona i de poc més de deu mil habitants, veu sacsejada la seva quotidianitat a partir dels fets polítics que succeeixen a Catalunya durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre de 2017.En set dies posteriors a altres set dies políticament molt determinants, la família es troba al voltant d’una taula i comenta o discuteix el que passa a fora, el que els passa a dins i com això els està transformant en una petita o gran mesura.El director ha dit:“Es tracta de reviure i revisar no pas la HISTÒRIA amb majúscules, sinó la història, la de les persones. Recordar qui érem llavors i, potser de retruc, entendre millor qui som avui. L’obra converteix el teatre en una prodigiosa màquina del temps, i ens convida a pujar-hi per reviure la nostra experiència individual i col·lectiva. La tripulació que pilota aquesta màquina és extraordinària, un autèntic luxe, un equip actoral de primera”. Ferran Utzet

 

Durada 1 h 30 min  Preu: 21 / 18 / 16 Idioma: català

 

La Cultura és segura!

Arxivat a: Cultura