Portada > Actualitat > Agenda > Cafè Teatre al Teatre Can Rajoler - Lunátika

Cafè Teatre al Teatre Can Rajoler - Lunátika

Dia i hora: dissabte 10/10/2020 a les 22:30

Lloc: Teatre Can Rajoler

Organitza: Servei de Cultura

Cafè Teatre al Teatre Can Rajoler - Lunátika 

Un espectacle d’humor, dosmor, tresmor...! Un cant a l’alliberament del cos i de la ment a través de l’humor absurd .

Mary Lonly ha rebut una oferta laboral que no ha pogut rebutjar (perquè no en tenia cap altra). Després d’un breu curs formatiu a Houston (província de Castelló), s’embarca en una expedició en solitari a la Lluna.Quan hi arriba, descobreix que els seus caps no li han explicat tota la veritat sobre la peculiar missió que ha de dur a cap (Cañaveral). Però Mary Lonly no s’arronsa i s’enganxa a la feina com un clau roent, decidida a tornar a la Terra com a una astronauta top... perquè Mary Lonly té “més moral que un manco en una partida de billar.

 

Durada: 1 h Preu: 15 / 12 / 11 Idioma: castellà

 

Arxivat a: Cultura