Portada > Actualitat > Agenda > Teatre: Els Brugarol de Ramon Madaula

Teatre: Els Brugarol de Ramon Madaula

Dia i hora: diumenge 20/12/2020 a les 18:30

Lloc: Teatre Can Rajoler

Organitza: Servei Cultura

Els Brugarol de Ramon Madaula 

Les entrades adquirides són vàlides per la nova data, espectacle posposat a causa de la crisi sanitària per causa del COVID-19.

 Ramon MadaulaRamon Madaula escriu i protagonitza una comèdia sobre els llinatges familiarsA cal Brugarol -família de l’alta burgesia catalana-, la filla, l’Anna, que és activista social i feminista, decideix canviar-se el cognom pel de la mare: “No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit”.Per a l’Antoni Brugarol, el pare de l’Anna, és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol -un dels cognoms amb més tradició de la comarca- i haurà de recórrer a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna no es canviï el cognom

Durada: 1 h 20 min Preu: 18 / 15 / 13 Idioma: català 

 

Arxivat a: Cultura