Convocat el segon concurs literari Parets arreu del món

Dijous, 18 de novembre de 2010 a les 00:00
L’Ajuntament de Parets del Vallès, a través de la regidoria de Serveis Socials, ha convocat el segon concurs literari Parets arreu del món, que té per finalitat commemorar el Dia Internacional de les Persones Migrants que se celebra el 18 de desembre.El certamen vol donar a conèixer les experiències, reals o imaginàries, que per mitjà d’un viatge o per l’arribada de nous residents han connectat Parets amb diferents indrets del món.

El concurs està obert a totes aquelles persones empadronades a Parets que siguin majors de 18 anys i s’ha plantejat en dues modalitats: relat i poesia. En tots dos casos, per participar-hi cal lliurar els treballs, escrits en llengua catalana, abans del 7 de desembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (Plaça de la Vila, 1).

Els premiats es donaran a conèixer el proper 12 de desembre durant un acte públic que tindrà lloc a la Plaça de la Vila. En ambdues categories, s’han establert tres premis dotats amb 50, 100 i 200 euros.

La primera edició de Parets arreu del món, celebrada l’any passat, va comptar amb la participació d’una dotzena de treballs.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:04