Portada > Actualitat > Notícies > El Casal Can Butjosa se suma a la iniciativa Jangubox: El Nadal dins d’una caixa de sabates

El Casal Can Butjosa se suma a la iniciativa Jangubox: El Nadal dins d’una caixa de sabates

25/11/2011

El Casal de Cultura Can Butjosa s’ha sumat a la iniciativa impulsada per l’organització Jangu e.V. amb l’objectiu d’aconseguir que aquest Nadal, els nens i nenes orfes d’Uganda, també tinguin el seu regal.

Aquest Nadal l’organització Jangu e.V. ha engegat un projecte per recollir joguines i material escolar dins de caixes de sabates que, posteriorment, es lliuraran als infants de l’orfenat de Kankobe a Uganda.

Per garantir el lliurament als destinataris, Jangu posa a disposició de les persones donants una adreça de facebook (www.facebook.com/Jangubox) que permet consultar en qualsevol moment l’estat del paquet, la seva situació i a qui s’adreçarà.

El lliurament de les caixes es podrà fer fins al proper 4 de desembre, al Casal Can Butjosa, c/ La Salut, 50 de Parets, de dilluns a divendres de 15h a 22h.

Jangu e.V. és una ONG que lluita per oferir un futur millor als orfes ugandesos per mitjà de l’educació, amb la finalitat d’ajudar-los a desenvolupar i exercir un rol responsable dins del seu context social.

Per a més informació es pot consultar la pàgina web de l’organització, www.jangu.org.

Arxivat a: Cooperació
Jangu