Portada > Actualitat > Notícies > Escolars d’El Gargot plantaran flors de paper per conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de recollir els excrements dels gossos

Escolars d’El Gargot plantaran flors de paper per conscienciar la ciutadania sobre la necessitat de recollir els excrements dels gossos

12/03/2012

Aquest dimarts, 13 de març, a partir de les 10 hores, els infants de l’escola bressol municipal El Gargot faran una plantada simbòlica de flors de paper davant la porta d’accés al centre, amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania sobre la necessitat, la importància i l’obligatorietat de recollir els excrements que els gossos dipositen als espais públics.

Durant prop de dues hores, els infants de tots els cursos plantaran flors de paper als parterres situats davant de l’escola, i lliuraran als propietaris de gossos un targetó de la campanya municipal de civisme “Som cívics. Som nets” que conté un seguit de raons i arguments per recollir els excrements dels animals dels espais públics.

En el marc de la campanya “Parets creix en civisme”, sota el lema “Som cívics. Som nets”, des de l’any 2009, es desenvolupen accions de sensibilització sobre la recollida d’excrements de gossos als espais públics amb l’objectiu de potenciar actituds cíviques que beneficiïn al conjunt de la població.

A més d’aquesta acció de l’escola bressol municipal El Gargot, properament la Policia Local té previst dur a terme un seguit d’accions informatives que giraran al voltant de la tinença responsable d’animals de companyia i del comportament que cal tenir quan n’ets propietari.

D’altra banda, fruit de les reunions mantingudes entre l’Ajuntament, la direcció de l’escola i l’AMPA, i amb l’objectiu de preservar aquest espaii d’actes incívics, ja s’ha previst la instal·lació d’una tanca perimetral al voltant del centre educatiu.

Arxivat a: Educació
EB El Gargot