Portada > Actualitat > Notícies > Els infants de l’Escola Bressol Municipal El Cirerer visiten la residència Pedra Serrada

Els infants de l’Escola Bressol Municipal El Cirerer visiten la residència Pedra Serrada

07/05/2013

Quaranta nens i nenes de l’Escola Bressol Municipal El Cirerer de Parets visitaran els avis i àvies de la Residència Pedra Serrada el proper 10 de maig, a partir de les 10.30 h., en el marc de la programació de la Setmana de la Família.

Els petits escolars d’entre 2 i 3 anys, acompanyats de mestres i professors, cantaran cançons i escoltaran les històries de la gent gran durant prop de la mitja hora que durarà l’estada. Prèviament, els infants han treballat els valors i els vincles familiars en relació, especialment, als avis i àvies, des de la vessant que les persones grans de la família són un referent que aporten trets d’identitat necessaris en el creixement dels més petits. 

Aquesta acció s’inclou en el programa educatiu d’aquest centre, i s’emmarca dins les activitats a la 6a Setmana de la Família que se celebra a Parets del 13 al 18 de maig.

Arxivat a: Educació
Residència