Les xarxes personals a través dels cossos femenins, a la II Trobada del Grup de Dones de Parets

Dijous, 13 de juny de 2013 a les 00:00
Les xarxes personals a través dels cossos femenins és el tema entorn del qual girarà la II Trobada del Grup de dones de Parets del Vallès, que tindrà lloc el dimecres 19 de juny, a partir de les 17.15 h al Teatre Can Butjosa.

En el decurs de la sessió, oberta a dones majors de 18 anys, s’analitzarà la importància que tenen per l’empoderament de les dones les relacions i els contactes personals que estableixen en el seu dia a dia. La sessió es durà a terme través de dinàmiques participatives i de l’expressió corporal.

Per tal de facilitar l’assistència a l’activitat, es posarà a la disposició de les participants un servei de cangur gratuït.

El Grup de dones neix al I Fòrum de Dones de Parets, que es va organitzar per recollir propostes per l’elaboració del Pla d’Igualtat Municipal 2012-2015. L’objectiu del grup és tractar diversos temes amb perspectiva de gènere com ara l’educació dels fills, el treball o el concepte d’amor romàntic. La seva primera trobada va tenir lloc el juny de 2012 i va girar entorn de la invisibilització de les aportacions del col·lectiu femení al llarg de la història.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:54