Portada > Actualitat > Notícies > El periodista Jordi Sanuy, coautor del llibre “Tu també pots. Prepara’t amb els millors”, a la tertúlia de Niu d’Art Poètic

El periodista Jordi Sanuy, coautor del llibre “Tu també pots. Prepara’t amb els millors”, a la tertúlia de Niu d’Art Poètic

26/06/2013

El periodista granollerí Jordi Sanuy serà el convidat de la propera tertúlia-debat literària que organitza l’entitat Niu d’Art Poètic al restaurant el Jardí, el proper dimecres 3 de juliol a les 20.30h. La tertúlia, emmarcada en el projecte de vila Parets, poble lector, tractarà sobre el llibre “Tu també pots. Prepara’t amb els millors”, escrit per Sanuy, juntament amb el fisioterapeuta Lluís Puig.

La publicació descobreix els secrets de l’èxit dels grans esportistes catalans i revela, a través d’entrevistes personals, detalls com ara quines són les claus del bon rendiment, com hi influeixen l’alimentació i el descans, què fan per prevenir lesions o bé com treballen per superar els propis límits.

El llibre inclou entrevistes a Carles Puyol, Kilian Jornet, María Vasco, Marc Márquez, al paretà Joaquim “Purito” Rodríguez, Laia Sanz, Andrea Fuentes, Joan Carles Navarro, Olga García, Joel González, Joan Verdú, Carles Castillejo, Sarai Gascón, Elena Congost, Santi Freixa, Gerard Pera, Joan Cañellas i Marcel Granollers.

Jordi Sanuy és llicenciat en Periodisme i màster en Comunicació Audiovisual i Publicitat per la Universitat Autònoma de Barcelona. Treballa en el Departament d’Esports de Televisió de Catalunya, tot i que també ha estat cap d’Esports de COMRàdio i cap de premsa del Granollers Esportiu Bàsquet a la Lliga ACB.

Lluís Puig és professor col·laborador de la Fundació Universitària del Bages i de la Universitat Internacional de Catalunya i treballa com a fisioterapeuta a l’Hospital de l’Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet. Col·labora al programa Els Matins de TV3 i té una secció pròpia a Tot és possible de RAC1. Ha estat president de la Societat Catalanobalear de Fisioteràpia.

Les trobades literàries organtizades per Niu d’Art Poètic giren al voltant d’un llibre o novel·la escollits prèviament, d’un autor o personatge de Parets o que tingui vinculació amb l’entitat o el municipi i, ocasionalment, de la comarca.

Arxivat a: Cultura
Tertúlia Niu d'Art