Portada > Actualitat > Notícies > “Mai més en una capsa de sabates...”, campanya de l’Arxiu Municipal per recollir fotografies antigues de Parets

“Mai més en una capsa de sabates...”, campanya de l’Arxiu Municipal per recollir fotografies antigues de Parets

18/07/2013

Sota el nom “Mai més en una capsa de sabates...”, l’Arxiu Municipal ha engegat un campanya de recollida de fotografies antigues de Parets. Amb l’objectiu d’ampliar i preservar el patrimoni gràfic de Parets, el servei municipal proposa a la ciutadania que obri les seves capses de fotografies, que en seleccioni aquelles més identificatives de la vila i que en faci donació.

La campanya és de vigència indefinida i en tot moment es pot procedir a la donació de qualsevol document gràfic i escrit al Centre Cultural Can Rajoler, si bé, periòdicament, l’arxiu programarà campanyes específiques per temàtiques. En aquest sentit, durant tot el mes de juliol, es fa una crida per fer donacions de fotografies de la Festa Major fins als anys 70.

Les imatges es guardaran en embolcalls especials per a conservació de fotografies, es catalogaran per la descripció, es classificaran segons una base de dades i, prèvia petició, podran ser consultades per la ciutadania. A més, tot aquest material servirà per rememorar el passat a través d’exposicions, publicacions, treballs de recerca o per il·lustrar documentals.

Arxivat a: Ajuntament
Mai més en una capsa de sabates...