La Policia Local engega una campanya de conscienciació sobre conducció responsable a les autoescoles de Parets

Dijous, 19 de setembre de 2013 a les 00:00
Sensibilitzar i conscienciar els nous conductors sobre les conseqüències d’adoptar actituds de risc a la carretera és l’objectiu d’una campanya de conscienciació sobre conducció responsable promoguda per la Policia Local de Parets del Vallès.

La campanya consisteix en un seguit de xerrades que es duran a terme a les tres autoescoles del municipi, la primera de les quals tindrà lloc el dimecres 25 de setembre.

Durant les sessions, els agents exposaran, entre d’altres, les conseqüències que pot tenir una conducció agressiva o temerària o bé sota els efectes d’estupefaents o psicotròpics i què comporten en un accident de trànsit.

També proporcionaran informacions pràctiques com ara el funcionament de les proves d’alcoholèmia, la possibilitat de demanar la prova de contrast, per què en determinats casos s’efectuen detencions i immobilitzacions de vehicles o la importància de disposar d’una assegurança del vehicle.

Per tal d’il·lustrar les explicacions, mostraran alguns dels aparells que utilitza habitualment la Policia Local durant les seves actuacions com ara un etilòmetre o un drogotest i material proporcionat pel Servei Català de Trànsit.

Amb aquestes xerrades la Policia Local pretén que els nous conductors tinguin més coneixement dels riscos que suposen determinades conductes al volant i, alhora, incrementar la seguretat vial de la ciutadania.

Les sessions, adreçades a alumnes i exalumnes i persones que es vulguin reciclar en la conducció, continuaran durant el mes d’octubre i per assistir-hi cal posar-se en contacte amb qualsevol de les autoescoles de Parets.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:55