Portada > Actualitat > Notícies > Donació de documents de Jaume Clapé a l’Arxiu Municipal de Parets

Donació de documents de Jaume Clapé a l’Arxiu Municipal de Parets

30/09/2013

Demà dimarts 1 d’octubre, a les 13 h, la Sala de Plens de l’Ajuntament acollirà un nou acte de donació de documents a l’Arxiu Municipal de Parets del Vallès. En aquesta ocasió el lliurament anirà a càrrec de Jaume Clapé Tresserra, que cedirà a l’arxiu un conjunt de 22 documents datats entre els anys 1898 i1966.

Entre els escrits es troben un testament, inventaris de béns, estatuts i reglaments o un programa de festa major. Els documents són de grans interès i rellevància ja que aporten dades sobre famílies paretanes i sobre la fesomia de la vila i els costums de l'època.

Les donacions de documents al Servei d’Arxiu contribueixen a ampliar el fons municipal i esdevenen una garantia de la seva salvaguarda.

Recentment, l’Arxiu Municipal ha engegat un campanya de recollida de fotografies antigues de Parets amb l’objectiu d’ampliar i preservar el patrimoni gràfic del municipi.

Arxivat a: Ajuntament
Ajuntament