Portada > Actualitat > Notícies > Tallers d’urbanisme i convivència ciutadana per als alumnes de 5è curs de les escoles de Parets

Tallers d’urbanisme i convivència ciutadana per als alumnes de 5è curs de les escoles de Parets

14/11/2013

Aquest mes de novembre han començat els tallers d’urbanisme i convivència ciutadana organitzats per l’Ajuntament de Parets del Vallès en el marc del Projecte educatiu de ciutat i adreçats als més de 225 alumnes de 5è curs de primària de les escoles de Parets.

Sota el nom Urbanins, els tallers donen a conèixer als nens i les nenes el concepte d’urbanisme, per què serveix i com fer-se conscients de la importància de la ciutat i la vida col·lectiva.

Per mitjà de projeccions, jocs participatius, i explicacions adaptades a la seva edat, els estudiants aprendran a conèixer i definir els conceptes bàsics de ciutat i barri; classificar elements urbans; resoldre conflictes i solucionar problemes; contribuir a bé comú i a treballar en grup o a reconèixer la dificultat de prendre decisions a partir de l’experimentació, entre d’altres.

Els tallers Urbanins neixen de la iniciativa de quatre arquitectes amb l’objectiu de conscienciar els nens i nenes, d’una manera dinàmica i divertida, que la ciutat és cosa de tots i té una gran influència a les nostres vides. Més informació: urbanins.cat

Calendari de sessions

21 de novembre – 15 h – ACESCO

2 i 3 de desembre – 15 h – Escola Pau Vila

5 de desembre – 15 h – Escola Pompeu Fabra

12 i 19 de febrer 15 h Escola Lluís Piquer

23 i 30 de maig – 15 h – Escola Nostra Senyora de Montserrat


Arxivat a: Educació
tallers Urbanins