Portada > Actualitat > Notícies > Cabaret solidari en favor d’Amavida, al Teatre Can Butjosa

Cabaret solidari en favor d’Amavida, al Teatre Can Butjosa

19/11/2013

Aquest dissabte 23 de novembre, a partir de les 22.30 h, el Teatre Can Butjosa acollirà el Cabaret solidari organitzat per l’entitat Amavida amb el suport de l’Ajuntament de Parets.

L’espectacle, adreçat a tots els públics, inclou actuacions de caire divers com ara màgia, malabars o humor. El preu de l’entrada consisteix en una donació voluntària que es destinarà a l’ONG Amavida.

L’organització Amavida treballa amb les persones més desfavorides a Calcuta, Índia, per tal de promoure, protegir i defensar els drets humans i per preservar el desenvolupament d’una vida plena en tots els àmbits.

Arxivat a: Cooperació
Cabaret solidari