Portada > Actualitat > Notícies > L’Arxiu Municipal de Parets reprèn la campanya de recollida de fotografies antigues ‘Mai més en una capsa de sabates...’

L’Arxiu Municipal de Parets reprèn la campanya de recollida de fotografies antigues ‘Mai més en una capsa de sabates...’

24/02/2014

L’Arxiu Municipal de Parets del Vallès ha reprès la campanya de recollida de fotografies antigues que sota el nom “Mai més en una capsa de sabates...’ té l’objectiu d’ampliar i preservar el patrimoni gràfic de la vila.

En aquesta ocasió, des de l’Arxiu es fa una crida a la ciutadania per recollir documentació gràfica que faci referència al Parets agrari (treballs del camp, camps de conreu, horts, eines de conreu, sínies...) datades fins als anys 60 aproximadament. També, en el marc del projecte Herm@nados-@germanats, es volen recollir fotografies de Chilluévar i Santo Tomé, fins als anys 70, i fotografies del Parets del Vallès, també fins als anys 70, del que van trobar els nouvinguts a la seva arribada.

Les imatges es poden fer arribar a l’Arxiu Municipal, al Centre Cultural Can Rajoler, entre els dies 27 de febrer i 30 de maig. No obstant, la campanya és de vigència indefinida i en tot moment es pot procedir a la donació de qualsevol document gràfic i escrit.

Les fotografies poden ser cedides a l’Arxiu perquè en puguin fer còpies i després ser retornades als seus propietaris o bé fer-ne donació i passar a formar part de l’arxiu històric municipal. Tot aquest material servirà per rememorar el passat a través d’exposicions, publicacions, treballs de recerca o per il·lustrar documentals.

Arxivat a: Cultura
Mai més en una capsa de sabates