HabitaParets gestiona dos nous contractes de lloguer assequible

Dimarts, 4 de març de 2014 a les 00:00
L'Oficina Local d'Habitatge HabitaParets SL ha gestionat dos nous contractes de lloguer assequible. Els immobles estan situats als carrer Batista i Roca (63,29m2), i a l’avinguda d’Espanya (56,86m2). Els preus de lloguer s’estableixen, en un cas en 385 euros i l’altre en 340€.

 

Ambdós habitatges pertanyen al Programa de Mediació de la Generalitat de Catalunya i, en aquest cas, els arrendataris només han de destinar, com a màxim, el 35% dels seus ingressos bruts mensuals al pagament del lloguer. A més, les despeses de comunitat de propietaris i la taxa mediambiental s’inclouen en el preu i l’Impost de Béns Immobles van a càrrec dels propietaris.

El programa de borsa de lloguer dóna garanties de cobrament i seguretat als propietaris i ofereix habitatges de lloguer assequible als veïns de les poblacions que en formen part de la xarxa. La seva funció és, a més, dur a terme una mediació permanent entre el llogater i el propietari i facilitar la relació entre ambdues parts. Aquesta modalitat de contracte de lloguer està destinada a famílies amb dificultats econòmiques que no poden fer-se càrrec del pagament del lloguer a preu de mercat.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:56