Gala del 4t aniversari del canal Vallès Visió, aquest divendres

Dimecres, 26 de març de 2014 a les 00:00
Aquest divendres 28 de març, a les 19.30 h, tindrà lloc a la Sala Polivalent de Montmeló, la gala de celebració del 4t aniversari i el lliurament de premis Vallès Visió.

Aquests premis tenen com a finalitat distingir a persones o entitats que han destacat al darrer any per la tasca realitzada, per la seva trajectòria o bé per portar el nom dels municipis baixvallesans més enllà de les nostres fronteres. En total, seran 6 premis que es repartiran entre les persones o entitats dels municipis que conformen el Consorci Teledigital Mollet, del qual en forma part Parets del Vallès.

L’acte de celebració dels Premis Vallès Visió comptarà amb la presència dels alcaldes dels municipis del Consorci, de representants polítics, membres del Consell Consultiu i Assessor del CTM, de les entitats que hi participen i de les persones o entitats premiades.

A banda del lliurament de premis, durant la celebració es podran veure les actuacions del Cor de Gòspel de Montmeló, exhibicions de l’Escola de Dansa Antonio i Fuensanta, interpretacions musicals dels alumnes de l’Escola de Música de Montmeló, Argot Teatre i la màgia de Killing Mag.

El lliurament de la quarta edició dels Premis Vallès Visió es podrà veure per la televisió del Baix Vallès dissabte, 29 de març, a partir de les 19.30 hores i a la pàgina web www.vallesvisio.cat.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:56