Exposició pública de les llistes del cens electoral per a les eleccions al Parlament Europeu

Divendres, 4 d'abril de 2014 a les 00:00
Del 7 al 14 d'abril, l’Ajuntament de Parets del Vallès fa l’exposició pública de les llistes del cens electoral per a les eleccions al Parlament Europeu, que se celebraran el pròxim 25 de maig.

Les llistes es poden consultar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, situada a la plaça de la Vila núm.1. Totes les persones majors d’edat podran comprovar si hi estan inscrites i, si és necessari, formalitzar les corresponents reclamacions. En aquest cas, caldrà fer-ho personalment i presentar el DNI o el permís de conduir.

Les persones que no estiguin inscrites en el cens no podran exercir el seu vot. Segons les dades del cens provisional, 13.901 electors de Parets podran exercir el seu dret a vot a les properes eleccions, és a dir, 213 més que en les eleccions autonòmiques de 2012.

A Parets del Vallès hi haurà 5 col·legis electorals, 2 districtes, 11 seccions i 17 meses. Els col·legis estaran situats a l'escola Lluís Piquer, el Pompeu Fabra, el Casal Sant Jordi, Can Butjosa i l'Escola Municipal Pau Vila.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:56