7a edició de la Setmana de la familia a Parets del Vallès

Divendres, 9 de maig de 2014 a les 00:00
Parets torna a celebrar la Setmana de la Família, que enguany arriba a la 7a edició. Cada curs, tenint com a referent el 15 de maig, dia mundial de la família, es porta a terme la Setmana de la Familia, en la que les escoles obren les seves portes i gràcies a les col·laboracions de les famílies es fan un seguit d’activitats per viure conjuntament pares/mares, fills/es, avis/es...

També des d’altres serveis de l’ajuntament durant aquesta setmana es promouen i programen activitats amb el mateix objectiu. Aquest any, la programació tindrà lloc del 12 al 18 de maig.

La Secció d'Institut Parets II ha previst dilluns 12 de maig, a les 18 h, la projecció del documental 'El menjar que llencem'. L'Escola Pau Vila ha programat l'exposició dels treballs de l'alumnat amb la presentació d'una persona important per a ells, a qui es convidarà al centre. Els nens i nenes de 4rt curs faran un concert instrumental a la Residència Pedra Serrada, dijous 15 de maig.

L'Escola Pompeu Fabra farà una caminada familiar per la Torre de Malla dijous 15 de maig, a partir de les 15 h, en lloc de divendres tal com estava previst inicialment i el Lluís Piquer ha previst per la tarda del divendres 16 de maig un berenar família-escola amb intercanvi de jocs, cançons, danses, jocs tradicionals i taller de manualitats i costura.

Dels actes programats per l'ACESCO hi ha la conferència 'L'autoestima dels nostres fills', divendres 16, de 17.30 a 19 h. L'Escola Nostra Senyora de Montserrat ha previst una sessió de cinema fòrum i l'exposició de treballs (dibuixos, poemes i redaccions) Què és per a tu la família?

Les tres escoles bressol municipals faran activitats molt variades com ara tallers, contacontes, o berenars. Dimecres 14 de maig, el Gargot inaugurarà la biblioteca de l'escola i farà la representació dels titelles dels gegants de Parets. Per la seva banda, el Cirerer farà la inauguració oficial del nou horari i dinamització de l'Espai de pares, on podran llegir, mirar àlbums, consultar projectes educatius i relacionar-se.

Enguany, la XEF (Xarxa de debat educatiu amb i per a les Famílies) ha previst una xerrada, oberta tothom, sota el títol ‘Els nostres conflictes de cada dia’, a càrrec de M.Helena Tolosa, mestra, psicopedagoga, logopeda i terapeuta familiar, el dijous 15 de maig, a les 18 h, a l’Escola Municipal Pau Vila. Les inscripcions per assistir-hi es podran fer abans del 12 de maig.

Com a cloenda de la programació s’ha previst una activitat, oberta a tothom, el diumenge 18 de maig durant tot el dia al parc la Linera.

D’11 a 14 h, hi haurà els espais de jocs ‘Som petits’ i ‘Fes-te gran’, tallers ‘Imantem les normes’ i ‘El clauer del civisme’ i un dinar pícnic. A les 17.30 h, al mateix parc, es farà la representació de l’espectacle ‘Carretó de contes’, a càrrec de Festuc Teatre, un recull de diversos contes populars contats amb teatre i titelles. En cas de pluja, l’obra es representarà a l’Escola Municipal de Música.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:56