Noces de plata de les jornades Els Nostres Avis

Dilluns, 16 de juny de 2014 a les 00:00
Parets del Vallès torna a retre homenatge a la gent gran del municipi amb la celebració de les jornades Els Nostres Avis, que enguany arriben a la 25a edició. Les activitats commemoratives d’enguany tindran lloc del 25 al 29 de juny.

Prèviament a l’inici de les jornades, els diferents casals per a la gent gran de Parets organitzen tallers, diades de portes obertes, exposicions, exhibicions conjuntes i demostracions, a cada un dels equipaments.

El tret de sortida de les jornades tindrà lloc aquest dimecres 25 de juny, a les 17 h, a la Sala d’Exposicions Can Rajoler, amb l’obertura i inauguració de l’exposició de manualitats realitzades pels avis i àvies dels tres casals municipals per al gent gran, seguit de l’espectacle de playback del grup "La il·lusió no té edat" que es farà a les 18 h, al Teatre Can Rajoler.

Els actes continuaran dijous 26 de juny, amb la final del campionat de petanca, un recital a càrrec de l’entitat Niu d’Art Poètic i havaneres amb rom cremat a càrrec de Barca de Mitjana. Divendres 27, hi haurà xocolatada a la Residència Pedra Serrada, una actuació de les classes de gimnàstica i ioga del Casal Ca n’Oms, bingo i ball amb el grup Camelot

El dissabte 28 de juny, el parc la Linera serà l’escenari de la trobada de puntaires que començarà a les 10 h. A les 12 h hi haurà sardanes a la plaça de la Vila amb la Cobla Vila de Caldes. A les 19 h, Paco Calonge serà l’encarregat de posar el toc d’humor amb l’espectacle que tindrà lloc al Teatre Can Rajoler.

Les activitats clouran el diumenge 30 de juny, amb el dinar i ball de les jornades que enguany se celebrarà al municipi de Montblanc. L’objectiu de les jornades és oferir als nostres avis i àvies un ampli ventall d’activitats d’oci per fomentar la convivència, les relacions intergeneracionals i la participació en la comunitat.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:56