Caminades saludables per Parets, amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Dimarts, 23 de setembre de 2014 a les 00:00
Millorar la salut i gaudir alhora de diferents indrets d'interès natural, patrimonial i paisatgístic del municipi són alguns dels objectius de les caminades que l’Escola de la Natura proposa amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, que enguany se celebra entre els dies 22 i 29 de setembre sota el lema “Fem el carrer més nostre”.

La primera activitat, adreçada a tota la família, tindrà lloc el 26 de setembre, i consistirà en un recorregut aproximat de 3 km, amb una durada de 30 minuts. La resta de caminades es faran els dies 29 de setembre i 1 d’octubre, totes amb sortida a les 9.30 h, des del Centre d’Assistència Primària (CAP), amb itineraris al voltant del Barri Antic, l'Eixample, el Parc Fluvial o l’entorn de la Torre de Malla.

Les passejades tenen la finalitat d’iniciar a la ciutadania en l’hàbit de caminar, així com promoure el coneixement d’itineraris saludables en el marc del Pla d’Activitat Física, Esport i Salut impulsat per l’Ajuntament de Parets, el CAP i la Generalitat de Catalunya.

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Escola de la Natura, al telèfon 93 562 17 94 o per correu electrònic a escola.natura@parets.cat

Cursa de transports dels municipis de la Vall del Tenes

En el marc de les activitats de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, Parets participarà en la Cursa de transports, promoguda pels ajuntaments de la Vall del Tenes on té parada el Bus E7, que es durà a terme aquest dijous 25 de setembre. La cursa, en la qual participen tècnics i regidors dels ajuntaments, és una comparativa cívica del temps de viatge, costos, consums i emissions de CO2 de diferents mitjans de transport per a un mateix recorregut, entre la porta dels respectius ajuntaments i el Palau Robert de Barcelona.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura se celebra a tota Europa des de l'any 2001 amb l’objectiu de cercar noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini del cotxe particular, i acostar-nos cap a un model de transport més sostenible, segur i saludable.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:57