Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets, la Fundació Sanitària Mollet i l’Associació Youbari signen un conveni per cooperar amb la comunitat rural de Missirah (Senegal)

L’Ajuntament de Parets, la Fundació Sanitària Mollet i l’Associació Youbari signen un conveni per cooperar amb la comunitat rural de Missirah (Senegal)

07/11/2014

El pròxim dilluns, 10 de novembre de 2014, a les 12.30 hores, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Parets del Vallès, tindrà lloc la signatura de l’acord de cooperació amb la comunitat rural de Missirah i les seves autoritats sanitàries per tal de facilitar part del finançament per a la construcció d’equipaments sanitaris en la comunitat rural d’aquesta regió.

L’acte de signatura estarà presidit per l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, per Martí Fabré, de la Fundació Sanitària Mollet, i per Lucio Gat, en representació de YOUBARI Associació pel Desenvolupament i la Cooperació amb Missirah (Senegal).

Arxivat a: Cooperació
Conveni Youbari