Un cor gegant ple de lletres de colors, proposta de la Biblioteca Can Rajoler per la Marató de TV3

Dimecres, 19 de novembre de 2014 a les 00:00
'Lletres que arriben al cor' és l'activitat que organitza la Biblioteca Can Rajoler per col·laborar amb La Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties del cor. La proposta consisteix a omplir un cor gegant de lletres de colors que tothom qui vulgui podrà comprar al preu simbòlic d'un euro.

Per cada lletra que es compri a la biblioteca -fins al 13 de desembre- es podrà participar en el sorteig d'una panera literària valorada en 400 euros. El sorteig de la panera es farà diumenge 14 de desembre, a la plaça de la Vila, coincidint amb la fira de Santa Llúcia i amb la celebració de la Marató de TV3.

Com a novetat, enguany el Centre d'Estudis Musicals Maria Grever de Parets del Vallès ha participat -a través de Cordes del Món- en l'elaboració del Disc de la Marató que es comercialitza els dies previs a l'activitat.

Fins al 20 de novembre, TV3 manté obert el termini d'admissió de voluntaris que vulguin col·laborar amb aquesta iniciativa solidària. Cada any al voltant de 2.400 voluntaris, representants d'associacions de voluntariat del país, formats i coordinats pel Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat participen a la Marató.

La Marató de TV3 recaptarà diners aquest any per les persones que pateixen malalties del cor. A Catalunya, una de quatre persones mor a causa d'una patologia d'aquest tipus que són la primera causa d'ingrés hospitalari.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:57