Portada > Actualitat > Notícies > Un sopar solidari contra l'ebola i un triangular de futbol, activitats destacades de les Jornades de Cooperació 2014

Un sopar solidari contra l'ebola i un triangular de futbol, activitats destacades de les Jornades de Cooperació 2014

11/12/2014

L'Ajuntament de Parets organitza les Jornades de Cooperació 2014, que tindran lloc els pròxims 13 i 14 de desembre. Un sopar solidari contra l’ebola, actuacions musicals, un triangular de futbol i la presentació de les entitats de l’àmbit de cooperació de Parets centren les activitats programades en el marc de les jornades.

La programació s'iniciarà dissabte 13 de desembre, a les 21 h, al Teatre Can Butjosa, amb un Sopar Solidari 'Parets contra l'ebola', que anirà a càrrec de l'Associació Dones Africanes de Parets. El preu del sopar és de 3 euros, i fins avui dijous 11 de desembre es poden adquirir els tiquets, al Casal Can Butjosa, de 15 a 21 h. Els beneficis que s'obtinguin del sopar es donaran a l'organització no governamental Metges Sense Fronteres i aniran destinats a la lluita i la investigació de l'ebola.

Durant el sopar hi haurà l'actuació de Coraband, rap senegalès amb 2M_DOU, MC Saiba, i s'explicaran els projectes de cooperació de l'Ajuntament de Parets.

Diumenge 14 de desembre, de 9 a 10.30 h, al camp municipal Josep Seguer, hi haurà un triangular de futbol amb la participació dels equips de Youbari-Missirah, l'Associació de Pares del Club de Futbol Parets i el Banndiaye.

A més, d'11 a 13.30 h, a la Plaça de la Vila, es farà la presentació de totes les associacions de cooperació que hi ha a Parets: Youbari, Persones Immigrants de Missirah, Associació Solidària amb San Francisco del Norte, Noves Generacions de Goutta i Dones Africanes de Parets.


Arxivat a: Cooperació
Jornades Cooperació 2014