Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el procés de participació ‘L’Eixample, com tu el vols’

S’obre el procés de participació ‘L’Eixample, com tu el vols’

29/01/2015

Amb motiu de la revisió quinquennal del pla estratègic Parets, com tu el vols 2010-2025, el mes de febrer s’obre un procés de revisió i actualització del document, centrat en primer lloc en la zona de l’Eixample.

Amb el nom l’Eixample, com tu el vols, s’han programat 3 accions de participació ciutadana. La primera està adreçada específicament a l’àmbit del comerç i tindrà lloc el 5 de febrer, a les 21 h, al Casal Sant Jordi.

El 7 de febrer es farà un Debat a carrer, una passejada oberta a la ciutadania, que consistirà en un recorregut pels carrers de l’Eixample per veure i comprovar ‘in situ’ si el model urbanístic actual respon a les seves necessitats i valorar possibles variacions. La sortida del recorregut es farà a les 11h des de la plaça Dr.Trueta.

 Per últim, el 13 de febrer, a les 18h, a l’Escola Pau Vila, s’obrirà una sessió de treball en què hi podran prendre part tant adults com infants. ‘L’Eixample, vist pels infants’ centrarà l’espai de ludoteca habilitat per a què els més petits també col·laborin en la reflexió i deixin constància de l’Eixample que volen. Mentrestant, els pares podran participar en un espai de debat per dissenyar accions futures en els barris de l’Eixample.

 També es podrà participar en aquest procés a través d’enquestes al web municipal i enviant suggeriments a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

‘L’Eixample, com tu el vols’ té per objectiu copsar les noves necessitats de la ciutadania, passats cinc anys de l’elaboració del pla estratègic, fent un repàs a totes les actuacions que ja s’han dut a terme però, sobretot, posant sobre la taula temes pendents, per tal d’avaluar-los, prioritzar-los i poder analitzar noves demandes sorgides en aquests cinc anys que puguin ser clau per al desenvolupament del futur de l’Eixample i el seu entorn.

Arxivat a: Ajuntament
Eixample, com tu el vols