Portada > Actualitat > Notícies > Els paretans i les paretanes participen en la definició del futur de l’Eixample

Els paretans i les paretanes participen en la definició del futur de l’Eixample

10/02/2015

Sota el nom ‘L’Eixample, com tu el vols’, l’Ajuntament de Parets ha iniciat un procés de participació ciutadania per definir el futur de l’Eixample. El procés forma part de la revisió quinquennal del pla estratègic, Parets, com tu el vols 2010-2025, que s’inicia a l’Eixample i que posteriorment es farà a la zona del barri Antic.

Més d’una quarantena de comerciants van participar activament a la primera sessió de treball, celebrada a inicis de gener, en què es va abordar la casuística concreta del sector comercial i les necessitats en aquest àmbit. La segona de les accions es va fer dissabte passat, 7 de febrer, amb una passejada per l’Eixample, que va comptar amb la participació d’una cinquantena de veïns que van poder fer recorregut pels carrers de la zona i plantejar possibles millores.

A més de la passejada, durant el matí de dissabte, l’emissora municipal RAP107 va emetre en directe, des de l’avinguda Catalunya, el programa especial ‘L’Eixample, com tu el vols’, en què es va fer tertúlia sobre l’evolució de l’Eixample i que va recollir les opinions dels veïns.

La darrera de les sessions de treball tindrà lloc aquest divendres, 13 de febrer, a les 18h, a l’Escola Pau Vila, en què hi podran prendre part tant adults com infants. ‘L’Eixample, vist pels infants’ centrarà l’espai de ludoteca habilitat per a què els més petits també col·laborin en la reflexió i deixin constància de l’Eixample que volen. Mentrestant, els pares podran participar en un espai de debat per dissenyar accions futures en els barris de l’Eixample.

També es pot participar en aquest procés a través d’un formulari habilitat al web municipal a l'adreça http://www.parets.cat/formularis/l-eixample-com-tu-el-vols i enviant suggeriments a través del correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

‘L’Eixample, com tu el vols’ té per objectiu copsar les noves necessitats de la ciutadania, passats cinc anys de l’elaboració del pla estratègic, fent un repàs a totes les actuacions que ja s’han dut a terme però, sobretot, posant sobre la taula temes pendents, per tal d’avaluar-los, prioritzar-los i poder analitzar noves demandes sorgides en aquests cinc anys que puguin ser clau per al desenvolupament del futur de l’Eixample i el seu entorn.

Arxivat a: Participació
Eixample com tu el vols