Portada > Actualitat > Notícies > “Com afecta la reforma fiscal a totes les entitats?”: sessió informativa programada per l’Ajuntament de Parets

“Com afecta la reforma fiscal a totes les entitats?”: sessió informativa programada per l’Ajuntament de Parets

11/02/2015

L’Ajuntament de Parets del Vallès ha programat per al dijous 19 de febrer, a les 20 hores, al Teatre Can Rajoler, una sessió informativa adreçada a totes les associacions i entitats del municipi per abordar la Reforma fiscal que té una afectació directa en el teixit associatiu.

La Reforma fiscal, en vigor des de l’1 de gener de 2015, obliga totes les entitats no lucratives a presentar l'impost de societats, amb independència de la seva activitat i volum pressupostari.

En el decurs de l’acte, es donaran a conèixer els detalls d’aquesta reforma fiscal (Llei 27/014, de 27 de novembre, de l'Impost de Societats) i altres novetats legislatives que afecten totes les entitats sense finalitat lucrativa:

  • La nova Reforma fiscal i l'obligació de les associacions de presentar la declaració de l’Impost de Societats i a portar una comptabilitat per partida doble d’acord amb el Pla General Comptable d’associacions i fundacions catalanes.
  • Convocatòria de subvencions a entitats sense afany de lucre de Parets del Vallès
Arxivat a: Participació
Taller per a entitats