Portada > Actualitat > Notícies > La CAMPAPDV engega una campanya de recollida solidària de productes d'higiene i neteja per Càritas Parets

La CAMPAPDV engega una campanya de recollida solidària de productes d'higiene i neteja per Càritas Parets

05/03/2015

La nova Federació d'AMPA de Parets del Vallès (CAMPAPDV) ha posat en marxa un projecte de col·laboració solidària amb l'entitat Càritas Parets. La proposta, que va dirigida a les AMPA de les escoles de primària, escoles bressol i instituts del municipi, consisteix en la recollida trimestral dels productes de menjar o d'higiene i neteja que Càritas necessiti.

Per la primera setmana de campanya de recollida, prevista del 9 al 13 de març, es fa una crida per tal que les famílies dels centre adherits a la CAMPAPDV portin productes d'higiene personal i de neteja de la llar.

Aquest tipus de productes, segons la Federació d'AMPA, són també bàsics ja que la seva mancança podria generar un problema sociosanitari.

Per tal de garantir la recollida de la diversitat de productes sol·licitats per Càritas, cada escola paretana haurà de portar un producte determinat.

Aquesta és una de les primeres accions que la Federació d'AMPA de Parets del Vallès (CAMPAPDV) posa en marxa després de la seva presentació oficial, que va tenir lloc el passat dimecres a l'escola Pau Vila.

La nova entitat l'integren set associacions de mares i pares del municipi: Pompeu Fabra, Pau Vila, Lluís Piquer, Nostra Senyora de Montserrat, Acesco, Vila Parietes i l'Institut Torre de Malla.

Arxivat a: Educació
Coordinadora AMPA Parets