Portada > Actualitat > Notícies > Nou contracte de lloguer assequible gestionat per l’Oficina Local d’Habitatge de Parets

Nou contracte de lloguer assequible gestionat per l’Oficina Local d’Habitatge de Parets

24/03/2015

L’Oficina Local d’Habitatge ha gestionat un nou contracte de lloguer assequible. La signatura del nou contracte tindrà lloc demà dimecres, 25 de març, a les 15.30 h, a les dependències municipals del carrer Major 1. L’habitatge pertany al Programa de Mediació de la Generalitat de Catalunya.

El contracte pertany a un pis situat al carrer de Batista i Roca de Parets del Vallès, té una superfície útil de 63,29 m2 i està format per sala d’estar-menjador, dos dormitoris, un bany i cuina equipada.

Per inscriure’s a la borsa, cal adreçar-se a l'oficina Local d’Habitatge. L’adjudicació es fa seguint criteris d’idoneïtat del pis a la unitat familiar, situació econòmica i social, antiguitat a la llista i temps d’empadronament al municipi. Aquests habitatges tenen un lloguer assequible, a un preu inferior de l’ordre del 20% del preu del mercat immobiliari.

El programa de borsa de lloguer dóna garanties de cobrament i seguretat als propietaris i ofereix habitatges de lloguer assequible als veïns de les poblacions que formen part de la xarxa. La seva funció és, a més, dur a terme una mediació permanent entre el llogater i el propietari i facilitar la relació entre ambdues parts.

Arxivat a: Urbanisme i Habitatge
Contracte de lloguer