Portada > Actualitat > Notícies > Més de 800 ciutadans de Parets participen en el procés ‘L’Eixample, com tu el vols’

Més de 800 ciutadans de Parets participen en el procés ‘L’Eixample, com tu el vols’

30/03/2015

A través del procés participatiu ‘L’Eixample, com tu el vols’, més de 800 paretans i paretanes han fet arribar les seves aportacions per contribuir a la definició del futur de l’Eixample. Actualment es procedeix a la selecció i endreça del contingut de totes les butlletes de participació, que és la fase inicial per a l’elaboració de l’avanç del Pla Director de l’Eixample.

Aquest document, que s’elabora en el marc de la revisió quinquennal del pla estratègic ‘Parets, com tu el vols 2010-2025’, ha de servir per projectar urbanísticament aquesta zona del municipi. Més endavant està previst iniciar el mateix procés centrat en el Barri Antic.

De les enquestes, se n’extreu principalment que la tranquil·litat, les comunicacions i la proximitat dels serveis són els aspectes més valorats per la ciutadania. D’entre els suggeriments de canvi, coincideixen com a necessitats la dotació de voreres més amples, un teixit comercial més ampli i variat i la creació de zones d’oci.

El procés va incloure una passejada pels carrers i barris de l’Eixample i dues sessions de treball, una adreçada específicament a comerciants i una altra oberta a tota la ciutadania.

Arxivat a: Ajuntament
Passejada Eixample com tu el vols