Portada > Actualitat > Notícies > 7è Festival de poesia escolar del Niu d'Art poètic, aquest dissabte al Teatre Can Rajoler

7è Festival de poesia escolar del Niu d'Art poètic, aquest dissabte al Teatre Can Rajoler

09/04/2015

Un total de 45 poemes de quatre centres educatius de Parets s'han presentat a la 7a edició del Festival de la poesia escolar, organitzat pel Niu d'Art poètic, i que tindrà lloc aquest dissabte 11 d'abril, a les 18 h, al Teatre Can Rajoler. Dels 45 poemes presentats se n'han seleccionat 16, que seran recitats durant el festival poètic.

El certamen anava destinat als alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d'ESO de les escoles Nostra Senyora de Montserrat, ACESCO, Institut Torre de Malla i la Secció d'Institut Parets II, que ha passat a dir-se La Sínia.

Els premis d’enguany consisteixen en un val de 60 euros per adquirir material escolar a les llibreries de Parets i un diploma per als primers classificats de cada categoria, i un val de 40 euros i diploma per al segons. A més es concediran dues mencions per categoria que rebran un diploma acreditatiu.

El Festival de poesia escolar es completarà amb un fi de festa,  a càrrec del Mag Sabo (Adrià Sabaté).

Arxivat a: Cultura
Poesia Escolar