Portada > Actualitat > Notícies > El paretà Alfred López presenta el seu segon llibre ‘Vuelve el listo que todo lo sabe’

El paretà Alfred López presenta el seu segon llibre ‘Vuelve el listo que todo lo sabe’

14/04/2015

Què va tenir a veure Star Trek en la invenció del telèfon mòbil? Per què t’avorreixes com una ostra i no com un calamar o un musclo? Per què es va inventar la claqueta de cinema? La resposta a aquestes preguntes i a 363 curiositats més les recull el segon llibre del paretà Alfred López, ‘Vuelve el listo que todo lo sabe’, que es presentarà el pròxim dilluns, 20 d'abril, a les 19 hores, la Sala d’exposicions Can Rajoler.

“Vuelve el listo que todo lo sabe”, és un recull de 366 noves curiositats, anècdotes i expressions pensades per a ser llegides durant tot l’any. Estan organitzades per mesos, per tal que cada dia se’n pugui llegir una, algunes de les quals corresponen al mateix dia de l’efemèride.

El llibre ha comptat amb la col·laboració de Miguel Ángel Rodríguez, «El Sevilla», que ha escrit el pròleg, i de la il·lustradora Marta Contreras, creadora juntament amb el propi Alfred, del personatge de Calisto, el dibuix que dóna vida a tots aquells llestos que ho saben tot.

Alfred López és un reconegut blocaire i col·laborador, entre d’altres, de l’emissora municipal RAP107. El seu segon volum arriba després del seu primer èxit “Ya está el listo que todo lo sabe”, del qual n’ha venut més de 10.000 còpies.

La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, i del periodista Carles Font. L'autor donarà a conèixer detalls de la publicació i també signarà llibres en finalitzar l'acte.

Arxivat a: Cultura
Vuelve el listo que todo lo sabe