Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets obre el procés participatiu per al pressupost municipal del 2016

L’Ajuntament de Parets obre el procés participatiu per al pressupost municipal del 2016

25/09/2015

Des del divendres 25 de setembre, i fins al 16 d’octubre, estarà obert el termini per prioritzar accions i recollir propostes en el procés de participació per a l’elaboració del pressupost municipal del 2016. La participació està oberta a totes les persones majors de 16 anys que visquin a Parets del Vallès o bé que hi tinguin vinculació amb el municipi.

Com en ocasions anteriors, la butlleta de participació està estructurada en dos àmbits: un apartat que permet fer una priorització de propostes i un segon espai per a propostes obertes, en què cadascú hi pot aportar suggeriments sobre aquelles actuacions que consideri necessàries per a la vila en termes generals.

La priorització de propostes s’estableix en 5 àmbits d’actuació:

  • Continuar oferint Plans d’Ocupació Local
  • Incrementar els recursos destinats a ajuts socials
  • L’Eixample que tu vols: pla de manteniment de voreres i arbrat
  • Pla de millora del Barri Antic: carrers amb prioritat per als vianants
  • Promoure el medi ambient a través d’un aiguamoll a la Riera Seca i una anella saludable

Les butlletes es poden emplenar a través del formulari habilitat al web parets.cat o bé dipositar les butlletes impreses (publicades al butlletí Parets al dia i disponibles a tots els equipaments municipals) a les urnes habilitades a les diferents dependències municipals. Totes les propostes seran estudiades i valorades abans de l’aprovació del pressupost municipal 2016.

Arxivat a: Participació
Butlleta participativa pressupost municipal 2016 imatge

Arxius adjunts