Portada > Actualitat > Notícies > Bus urbà gratuït i el concurs Fes un clic a Parets!, accions amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Bus urbà gratuït i el concurs Fes un clic a Parets!, accions amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

15/10/2015

Un any més, l'Ajuntament de Parets se suma a la programació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que, enguany té com a lema 'Tria. Canvia. Combina' i se celebra arreu d'Europa de l'11 al 18 d'octubre. Les novetats del programa d'enguany són la gratuïtat del servei de Bus urbà durant tota la jornada del dimecres 14 d'octubre i el concurs fotogràfic Fes un clic a Parets!

El concurs de fotografia 'Fes un clic a Parets!' consisteix en una sortida fotogràfica per un itinerari preestablert, amb l'objectiu de captar imatges de la natura i l'entorn del municipi. Amb aquesta iniciativa, es vol promoure els desplaçaments a peu i incentivar les caminades com una pràctica esportiva saludable i sostenible. El primer dels recorreguts, adreçat als alumnes de 2n curs d'ESO, tindrà lloc el divendres 16 d'octubre. La resta dels participants podran prendre part en el concurs el dissabte 17 d'octubre.

Per participar-hi cal posar-se en contacte amb l'Escola de la Natura, carrer Galende 12, trucar al telèfon 93 562 17 94, o visitar la pàgina web del centre, escolanatura.parets.cat.

D'altra banda, amb l'objectiu de promoure el transport públic col·lectiu com un mitjà econòmic i sostenible per a desplaçar-se, demà dimecres 14 d'octubre, l'Ajuntament posarà a l'abast de tothom el servei de bus urbà de manera gratuïta.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura se celebra a tota Europa des de l'any 2001 amb l'objectiu de cercar noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini del cotxe particular, i acostar-nos cap a un model de transport més sostenible, segur,  saludable i respectuós amb el medi ambient.

Arxivat a: Medi ambient, Mobilitat
Setmana mobilitat sostenible 2015 banner