La coca de sardines, del Restaurant La Salut, i el secret de pernil ibèric, de Les Brases, millors plats de la ruta Gastrotapes 2015

Dimarts, 10 de novembre de 2015 a les 00:00
La ‘Coca de sardines amb ceba confitada’ del Restaurant La Salut, com la tapa més elaborada, i les ‘Làmines de secret i pernil ibèric brasejat al cafè de París’, del Restaurant Les Brases, per la tapa més popular, han estat els plats guanyadors de la ruta Gastrotapes 2015, organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Parets i el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental.

Pel que fa als participants al concurs, els guanyadors han estat Manuel Díaz, que s’ha endut un sopar per a dues persones a un dels restaurants de la ruta; Gisela Martín, que ha guanyat un val de compra a les botigues de Parets; i Núria Vila que ha resultat premiada amb un curs de cuina.

En aquesta primera edició han participat al concurs un total de 115 persones, que han valorat la seva tapa preferida seguint els criteris personals de sabor, originalitat o dificultat d’elaboració.

En aquesta primera edició, la ruta Gastrotapes ha comptat amb la participació d’onze restaurants, que han servit prop de 2.000 tapes creades especialment per a l’ocasió.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:12