Portada > Actualitat > Notícies > Ciència teatralitzada, del divulgador científic Marc Boada, per als joves de l’Institut La Sínia

Ciència teatralitzada, del divulgador científic Marc Boada, per als joves de l’Institut La Sínia

25/11/2015

Què és la llum i com és produeix? Per què veiem les coses? A aquestes i d’altres preguntes respondrà el conferenciant, escriptor i divulgador científic Marc Boada durant l’espectacle de ciència teatralitzada ‘Matèria lluminosa’, que els 240 alumnes de l’Institut La Sínia, podran veure aquest divendres, 27 de novembre, a les 12 h, a la Sala Can Rajoler.

La xerrada clourà la setmana de la ciència que, des del dilluns, s’ha dut a terme al centre educatiu per als joves estudiants de 1r a 4t curs d’ESO. Durant aquests dies, els alumnes han assistit als tallers del professor Boada que sota els títols ‘Maleït CO2’, ‘Motorets’ o ‘L’espectre magnètic’ han tractat temes tan interessants com ara els combustibles i l’energia, la construcció d’estructures cinètiques amb materials bàsics o les radiacions electromagnètiques.

Marc Boada és divulgador científic, experimentador, conferenciant i escriptor. Ha estat  col·laborador de diferents mitjans de comunicació i, actualment és el presentador del programa QuèQuiCom de TV3. És també autor de llibres per joves: Max Picard i el maleït pèndol de Foucault; Max Picard i l'enigma dels dinosaures; de llibres per adults: Els 3 infinits, Un llibre de ciències per gent de lletres, i coautor dels llibres de l'educació secundària de Tecnologia de Castellnou Edicions. És també director de l'Associació Pèndulum, redactor de la secció 'Taller y Laboratorio' de la revista Investigación y Ciencia i ha estat professor de Fonaments Científics i Ciència dels materials a l'Escola Massana de Barcelona durant més de deu anys. 

Pel que fa a l’espectacle que s’oferirà a la Sala Can Rajoler, 'Matèria lluminosa', ha estat desenvolupat per l’Associació per a la difusió del coneixement científic Pèndulum en aquest 2015, any declarat per la UNESCO com l’Any Internacional de la llum.

Arxivat a: Educació
Marc Boada, divulgador cientifíc