Portada > Actualitat > Notícies > Prop d’una trentena de propostes omplen el programa de la Festa Major d’Hivern de Parets del Vallès

Prop d’una trentena de propostes omplen el programa de la Festa Major d’Hivern de Parets del Vallès

19/01/2016

Amb l’arribada del nou any, Parets del Vallès es prepara per viure una nova edició de la Festa Major d’Hivern, que enguany tindrà lloc els dies 22, 23, 24 i 25 de gener.

El tret de sortida però, es va donar amb la inauguració de l’exposició ‘La Festa de la Pedra del Diable’ amb motiu del XIX aniversari del Centre Cultural Can Rajoler, que es podrà visitar fins al dilluns 25 de gener. Les entitats del municipi, les biblioteques municipals, els casals municipals per a la gent gran, i els casals Can Butjosa i Cal Jardiner també s’hi han afegit a la programació amb l’organització de diferents activitats.

Durant els quatre dies de festa, equipaments i espais públics del municipi acolliran un ampli ventall d’actes per a totes les edats: la segona edició del CANTA Parets!, els torneigs d’escacs, de tennis taula, la XIX calçotada popular, la Desfilada Infernal de Diables Parets, el Concert de Festa Major, la matinal d’adopció de gossos, el parc infantil d’inflables o l’actuació de Joan Pera, al Teatre Can Rajoler són només alguns dels esdeveniments que tindran lloc durant aquesta Festa Major.

Parets Medieval, a la plaça de la Vila i al Mercat Municipal de l’Eixample

Una de les activitats centrals de la Festa Major d’Hivern és el  Parets Medieval, que ocuparà la plaça de la Vila els dies 23 i 24 de gener, de 10 a 21 h. A més dels estands de venda i l’ambientació típicament medievals, s’han previst actes que es duran a terme durant els dos dies, com ara el Pregó Domus Parietes, jocs tradicionals de l’època, l’escola de cavallers, una taverna i tallers medievals a càrrec de Festuka. També hi haurà combats i una exhibició de falconeria i exposició d’aus rapinyaires a càrrec d’Acariciando el Aire. El dissabte 23, a partir de les 20 h, el Mercat de la plaça Dr. Trueta, s’afegirà a la celebració amb una degustació de tapes medievals.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura, Esdeveniments, Gent Gran
Festa Major d'Hivern 2011

Arxius adjunts