La nova oferta formativa del Casal Can Butjosa aposta pels idiomes i la fotografia digital

Dimecres, 27 de gener de 2016 a les 00:00
El Casal de Cultura Can Butjosa ja ha donat a conèixer la nova programació de cursos, tallers i activitats que començaran al febrer, i es duran a terme fins al pròxim mes de juny.

Enguany, l’equipament ha impulsat els cursos relacionats amb el coneixement d’idiomes i els de fotografia digital, oferts per l’Associació Fotogràfica Parets.

També repeteixen els cursos amb més demanda ciutadana com ara els monogràfics de cuina, rebosteria, pintura i dibuix o costura i reciclatge de roba, i es reediten aquells relatius a tenir cura del cos i el benestar emocional: ioga, Pilates, tai-txi, relaxació, o el taller de cos, consciència i emocions.

Les entitats de Parets també tenen un espai en la programació amb cursos d’aeròbic, gimnàstica de manteniment i boixets per a dones, els tallers lúdics de l’entitat Rodola i els balls i danses a càrrec de l’Associació FlamenContemporani, Balles Oriental i Balls de Saló Parets.

Els cursos per a joves i adults, de tapes creatives, lightroom, dansa fusió, Bollywood, ball flamenc, sevillanes o iniciació al pirogravat també tornen a formar part de la programació d’enguany.

Pel que fa als més petits, el casal proposa tallers de pintura, treballs manuals amb fang i ceràmica, rebosteria infantil i diferents nivells d’aprenentatge de teatre.

Les inscripcions es poden formalitzar al Casal de Cultura Can Butjosa, al carrer la Salut, 50.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:34