Portada > Actualitat > Notícies > Presentació pública del Pla d’Acció Municipal 2015-2019, aquest dijous a la Sala Basart Cooperativa

Presentació pública del Pla d’Acció Municipal 2015-2019, aquest dijous a la Sala Basart Cooperativa

05/04/2016

Aquest dijous, 7 d’abril, a les a les 19 h, a la Sala Basart Cooperativa, tindrà lloc la presentació a la ciutadania el Pla d’Actuació Municipal (PAM), el document que defineix els objectius, estratègies i projectes que l’Ajuntament de Parets del Vallès desenvoluparà fins a l’any 2019.

El PAM és un instrument que planifica i programa totes les accions previstes per a la legislatura 2015-2019, un document que, sota el títol 'Compromesos amb tu', es divideix en quatre àmbits estratègics: Junts, fem poble; Una gestió de qualitat, oberta, transparent i participativa; Economia, empresa i ocupació, per una gestió integral i Urbanisme sostenible: la millora de l’espai públic. Alhora, el PAM incorpora un recull de les principals actuacions amb el termini d’execució previst.

El PAM incorpora novetats destacables respecte mandats anteriors. Una d’elles és la incorporació de la figura dels Regidors de barri, amb la distribució del municipi en set zones, que pretén donar a la ciutadania canals àgils, directes i pròxims d’accés als seus representants polítics.

D’altra banda, el programa d’actuació incorpora noves accions en els àmbits prioritaris de l’Educació, el Benestar Social i l’Ocupació, així com un pla d’actuacions amb temporalitat de les principals accions urbanístiques.

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Comerç i empresa, Comunicació, Cooperació, Cultura, Educació, Esdeveniments, Esports, General, Gent Gran, Joventut, Medi ambient, Mobilitat, Noves tecnologies, Participació, Seguretat, Societat, Successos, Urbanisme i Habitatge, Via pública
Presentació del PAM