Portada > Actualitat > Notícies > La Diada de Sant Jordi i ‘Parets, municipi lector’ s’uneixen en una gran festa

La Diada de Sant Jordi i ‘Parets, municipi lector’ s’uneixen en una gran festa

13/04/2016

La tradicional Diada de Sant Jordi, i la festa ‘Parets, municipi lector’ s’uneixen enguany en una espectacular celebració que tindrà lloc el pròxim dissabte, 23 d’abril, a partir de les 10 h.

Durant tota la jornada, la plaça de la Vila de Parets acollirà actes per a tots els públics que inclouen, entre d’altres, l’esmorzar ‘Charlie i la fàbrica de xocolata’, l’emissió en directe del programa de ràdio RAP107.edu, una ruta literària pels carrers de Parets, tallers, ball, espectacles infantils, exhibicions, una marató de lectura i un bon grapat més d’activitats relacionades amb el món de la literatura.

A les 12.15 h tindrà lloc la presentació dels premis ‘Parets, municipi lector’ i, posteriorment, el lliurament dels guardons als Superlectors de 2015. A les 12.40 h, el grup de teatre de l’escola NS Montserrat presentarà la seva versió de l’obra ‘El flautista d’Hamelin’ que donarà pas a l’actuació de la colla castellera Manyacs de Parets i al dinar a base de botifarra.

A la tarda, hi haurà espais lúdics per a infants, un photocol amb imatges de Sant Jordi, continuarà la marató de lectura, i animació infantil.

Durant tota la jornada, la plaça de la Vila també es convertirà en l’aparador dels floristes i llibreters del municipi que posaran a la venda les novetats editorials, i es podran veure les exposicions ‘Grans lectores’, de la Biblioteca Can Rajoler i ‘Històries, de dona a dona’, de la Biblioteca Infantil i Juvenil Can Butjosa.

La cloenda de la Diada arribarà de la mà de Diables Parets que, a partir de les 21 h, portaran a escena el muntatge teatral commemoratiu del seu 20è aniversari, en el qual intervindran més d’un centenar de persones i que compta amb la col·laboració del CEM Maria Grever i Cordes del Món.

Presentació de novetats literàries

Durant el dia, també es farà la presentació de tres nous llibres. A les 12 h, es presentarà “Parietes. Arqueologia al nucli antic de Parets del Vallès”, d’Alessandro Ravotto, el nou llibre de la col·lecció d’Estudis locals de Parets. A les 18 h, el paretà Isidre Oller, farà la presentació del seu poemari The wind cries Mary; i a les 18.15 h, Joan Sala Vila parlarà del seu volum Ulls del temps ploren

Arxivat a: Cultura
Sant Jordi

Arxius adjunts