Portada > Actualitat > Notícies > El bus exprés de la Vall del Tenes amplia el nombre d'expedicions

El bus exprés de la Vall del Tenes amplia el nombre d'expedicions

16/06/2016

S'amplia el nombre d'expedicions del bus exprés de la Vall del Tenes que uneix Bigues i Riells i Barcelona passant per Parets

L'increment del servei del bus e7 tindrà lloc a partir de l'1 d'agost pels caps de setmana i festius de tot l'any i pel mes d'agost. La resposta del Departament de Territori de la Generalitat arriba després de les demandes dels ajuntaments. Actualment el servei ofereix 13 serveis exprés diaris en sentit Vall del Tenes i 14 a Barcelona de dilluns a divendres feiners excepte el mes d'agost que es complementen amb els serveis convencionals no exprés.

En paraules de Francesc Juzgado, Regidor Coordinador de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Parets del Vallès, "es tracta d'una molt bona notícia pels usuaris del bus. Per tal de millorar l'accés a Barcelona es creen a partir del proper 1 d'agost 8 noves expedicions exprés d'anada i de tornada els dies feiners del mes d'agost i 6 noves expedicions exprés d'anada i de tornada els dissabtes i els dies festius de tot l'any".

Juzgado valora molt positivament "l'esforç econòmic i de gestió del Departament de Territori i de l'empresa operadora del servei, que han atès les reivindicacions dels ajuntaments dels municipis per on passa el bus, amb un servei ininterromput durant tot el dia i tots els dies de l'any".

L'any 2015 l'autobús exprés de la Vall del Tenes (e7), que uneix Bigues i Riells, Santa Eulàlia, Lliçà d'Amunt, Lliçà de Vall i Parets amb Barcelona, va registrar 843.717 usuaris, el que suposa un increment en el nombre de viatgers d'un 5% respecte el 2014 i de l'11% si es compara amb el 2012, l'any anterior a convertir aquesta línia en exprés. 

Arxivat a: Ajuntament
Bus Vall de Tenes