El Castell de focs artificials tanca una de les Festes Majors més multitudinàries dels últims anys

Dimarts, 26 de juliol de 2016 a les 00:00
Després d'uns anys sense, el Castell de focs artificials va posar el punt i final a la Festa Major d'estiu de Parets del Vallès. Des de divendres i fins ahir dilluns, la vila va acollir una seixantena de propostes diferents per a tots els públics. Totes elles van comptar amb una destacada participació.

Per a l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, "tant les novetats incorporades, com algunes de les activitats tradicionals que hem recuperat, han estat tot un encert com hem pogut comprovar per la gran acceptació que han tingut. Vull felicitar novament la nostra colla de Diables pel seu vintè aniversari i agrair tots els que han fet possible aquesta Festa Major: Ajuntament, Comissió de Festes, entitats, col·laboradors, patrocinadors i òbviament els paretans, les paretanes i totes les persones que han volgut gaudir de la nostra Festa Major".

A banda dels focs, enguany va recuperar-se una altra de les activitats que havien estat tradicionals anys enrera com la baixada de carretons pel carrer de Sant Antoni, organitzada per Ara Sarau.

Pel que fa a les novetats, destaca l'èxit de participació de la proposta del Consell d’Infants, el tobogan inflable d’aigua Splash Slide, instal·lat al carrer Major. Així com l'exhibició de Castells a càrrec de la colla local, Els Manyacs, acompanyats pels Vailets de Gelida i els Vailets de l'Empordà.

També va estrenar-se amb bon peu el concurs de talents del Vallès Oriental, celebrat a Parets. Els guanyadors de la iniciativa del CEM Maria Grever, l'escola de ball Elite Dance i l'Ajuntament, Talent Parets, van ser: Maria Grima (Minis); Ana Ortigosa, Maria Martin i Arian Pascual (Kids); Máximo Pérez, Ariadna Cortés i Irene Sánchez (Teens); Antonio Bienvenida (Seniors); Beatriz Nieto, beca en formació en dansa i Nerea González, beca en formació en cant.

Els Diables Parets van ser els encarregats del pregó i destacats protagonistes de la Festa, amb motiu del seu vintè aniversari. 

Malauradament, gran part de les actuacions previstes durant la XVIII Nit de Teatre al Carrer, inclosa la representació de la Festa de la Pedra del Diable, es van haver de suspendre per causa de la pluja. Tot i això, si es va poder gaudir de la sessió musical Verano Hits 2016, al parc La Linera.

La Festa de l’escuma, la XI Milla popular d’atletisme i les activitats infantils i exhibicions d'entitats de Parets van ser altres de les activitats de la Festa.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:34