Portada > Actualitat > Notícies > Programació d’estiu a l’emissora de ràdio municipal RAP 107

Programació d’estiu a l’emissora de ràdio municipal RAP 107

12/08/2016

La ràdio municipal de Parets del Vallès, RAP 107, ha encetat la programació d’estiu, que s’allargarà fins al mes de setembre. Durant aquests dies i tot el mes d’agost, els oients podran escoltar programes musicals temàtics com l’emblemàtic ‘Rock 107’; ‘Qualsevol nit pot sortir el sol’, amb la millor música cantada en català; o ‘Fórmula 107’, amb les cançons que van marcar els anys 80 i 90 i música actual.

A més de bona música, durant el mes d’agost es podrà escoltar la redifusió de programes de contingut com ‘Gent de Parets’, el programa d’entrevistes dirigit per Jaume Anfruns; espais del magazín diari ‘Rap Matí’, amb notícies i peces culturals; ‘Viatgers’, on veïns de Parets i comarca expliquen les experiències viscudes en els seus viatges; i altres programes que s’emetran a través del 107.2 de la FM, de l’emissió en directe del web www.rap107.fm, del canal de la TDT o de l’aplicació per a dispositius mòbils Android. 

Arxivat a: Comunicació
RAP107 estiu