Parets acull una nova edició del Golden Hip Hop Reggae Festival i 200 escriptors de grafits

Dijous, 8 de setembre de 2016 a les 00:00
Aquest dissabte, 10 de setembre, Parets acull una nova edició del Golden Hip Hop Reggae Festival que, novament, inclou la trobada anual de 200 escriptors de grafits. L’activitat començarà a les 10 h, a la Riera Seca, amb la trobada dels joves artistes, i continuarà a les 17 h, a l’exterior del Casal Can Butjosa.

El festival, amb entrada gratuïta, serà l’escenari on els escriptors de grafits podran crear les seves imatges i expressar el seu art directament sobre les parets de la Riera Seca, o bé sobre diferents tipus de camions i vehicles. Com a novetat, enguany, l’empresa Sagalés ha cedit un dels autobusos que ja no presten servei, per tal que els artistes puguin decorar-lo. 

A més de la trobada, a partir de les 17 h, l’exterior del Casal Can Butjosa acollirà prop d’una trentena d’actuacions que inclouen exhibicions i concerts de hip hop, reggae, una breaking battle i DJ’s. Durant tot el dia, també es podran adquirir productes al mercat artesà i ecològic instal·lat al Casal.

L’activitat està organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Parets i l'entitat juvenil local Las Haches del Valle.

El Golden Hip Hop Reggae Festival va néixer l’any 2013, fruit de la  fusió de dos esdeveniments que ja se celebraven al Casal Can Butjosa, el Golden Jam i el Golden Reggae.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:34