A Parets, mou-te! Amb tot per a tots, lema de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

Divendres, 16 de setembre de 2016 a les 00:00
Un any més, l'Ajuntament de Parets se suma a la programació de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que, enguany, al municipi té com a lema 'A Parets, mou-te! Amb tot per a tots’ i se celebra arreu d'Europa del 16 al 22 de setembre.

En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l'Escola de la Natura presentarà la campanya als cursos de cicle superior de primària de les diferents escoles del municipi, plantejant la mobilitat escolar com a eix de treball. L'objectiu és fer arribar als alumnes les avantatges en salut, economia i reducció de la contaminació, del desplaçament fins al centre escolar a peu, en bicicleta, o en transport públic.

Paral·lelament, a la web de l'Escola de la Natura es podran veure els vídeos del concurs “Fes un clic a Parets” elaborats per alumnes de 1r i 2n d'ESO de l'Escola ACESCO i de l’Institut La Sínia durant la setmana de la mobilitat del 2015.

Enguany també es tornarà a oferir la gratuïtat del servei de Bus urbà durant els dies 19 i 21 de setembre.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura se celebra a tota Europa des de l'any 2001 amb l'objectiu de cercar noves formes de mobilitat, allunyar-nos del domini del cotxe particular, i acostar-nos cap a un model de transport més sostenible, segur, saludable i respectuós amb el medi ambient.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:34