Portada > Actualitat > Notícies > 60 joves de l’institut La Sínia participen a la nova edició del taller ‘Escolta per dir la teva’

60 joves de l’institut La Sínia participen a la nova edició del taller ‘Escolta per dir la teva’

17/10/2016

Una seixantena d’alumnes d’entre 13 i 14 anys de l’institut La Sínia participen aquest curs en el projecte radiofònic ‘Escolta per dir la teva’, amb l’objectiu de crear una emissora pròpia a l’equipament.

El projecte compta amb la col·laboració dels professionals de l’emissora municipal RAP107 FM, que es desplaçaran al centre educatiu aquest dimecres 19 d'octubre, de 10 a 11 h, per oferir una classe pràctica als alumnes de 2n d'ESO.

Pròximament, i com a part del projecte, els joves també visitaran les instal·lacions de la ràdio municipal de Parets del Vallès.

‘Escolta per dir la teva’, que va néixer l’any 2013, pretén donar a conèixer el món que envolta la ràdio, com funcionen les emissores, la diversitat de graelles, o els controls del so, per tal de crear un instrument de comunicació de l'escola. 

Arxivat a: Comunicació, Educació
Taller de ràdio