Portada > Actualitat > Notícies > Castanyada terrorífica a Cal Jardiner

Castanyada terrorífica a Cal Jardiner

27/10/2016

El pròxim dilluns, 31 d’octubre, a partir de les 17.30 h, el Casal Cal Jardiner acull la Castanyada terrorífica, amb motiu de la festivitat de Tots Sants.

Les activitats començaran amb una xocolatada i castanyes. A partir de les 18 h,  hi haurà tallers a càrrec de l’entitat Rodola, històries de terror, mòbils de castanyada i fanalets de por. També es podrà vcure una exhibició del ‘Thriller’ de Michael Jackson de la mà dels ballarins i ballarines d'Elite Dance: ’Thriller’.

A les  de 19.15 h s’iniciarà una caminada amb torxes, amb els membre ‘Ara Sarau’, el CEM Maria Grever i Diables Parets, que anirà des de Cal Jardiner fins a l'hotel ‘Paretryfic’. A les 22 h hi haurà un festa de disfresses amb DJ Chaman.

L’activitat és gratuïta i està oberta al públic de qualsevol edat.

Arxivat a: Esdeveniments, Joventut
Castanyada Cal Jardiner 2016 banner